Kaspersky Internet Security for Android

Telefoni dhe tableta juaj jane po aq te rrezikuara sa kompjuteri juaj. Ja pse  – kur lundroni online apo perdorni aplikacione te ndryshme – ju duhet te mbroni paisjet tuaja.

Antivirusi yne per mobile bllokon malware-t dhe lidhjet e rrezikshme – dhe ju ndihmon te filtroni telefonata dhe mesazhe te pa deshiruara dhe ruan privatesine tuaj. Nese paisja juaj humbet, aplikacioni yne ju ndihmon te parandaloni qe te dhenat tuaja te bien ne duart e gabuara.

Bllokon aplikacione te rrezikshme, faqe dhe lidhje webi
Mbron te dhenat tuaja ne paisjet e humbura.
Ju ndihmon te mbani kontaktet, telefonatat dhe mesazhet private.

SHKARKO