Cfare ju ofrojme

Sherbime konsultimi dhe keshillimi

Ne jemi nje kompani e specializuar ne zgjidhjet dhe produktet IT me te njohura ne bote,ne vecanti ne jemi te perqendruar ne tregun e sistemeve te integruara per zgjidhjen e sigurise se bizneseve.

• Vite eksperience ne projekte komplekse.
• Te gatshem per te ju pershtatur ndryshimeve ne mjedisin veprues.
• Marreveshje me kompanite me te medha dhe zgjidhje te provuara.
• Implementimi i teknologjive me te fundit.
• Investojme ne zhvillimin dhe trajnimin e stafit.
• Veprojme shpejte ne ekzekutimin e projekteve komplekse.
• Suport teknik i niveleve te larta.

BTC Albania ka zgjedhur te kete si partner vetem kompanite me te mira te industrise se IT.Lista e partnereve te zgjedhur me kujdes flet qarte per besueshmerine tone permes suportit te perhershem.Ne jemi besuar nga KASPERSKY LAB,MCAFEE,TITUS,ACRONIS,CISCO,FORCEPOINT.