Cfare ju ofrojme

Dizenjim dhe implementim per rrjete komplekse

Ekspertet taane do te ju ofrojne dizenjim,ndertim,implementim dhe mirembajtje te rrjeteve komplekse te kompjutereve dhe gjithashtu zgjidhje te sofistikuara per programe te ndryshme.

Ofrojme zgjidhjet me te mira te sigurise

Si distributori zyrtare i Kaspersky Lab ne Shqiperi ne ofrojme nje game te gjere te produkteve per mbrojtje te sistemeve kompjuterike te shtepise ose biznesit tuaj.

Advanced threat protection ( Mbrojtje e avancuar ndaj kercenimeve)

Endpoint protection

Content Security

Anti Phishing Solutions

NA KONTAKTONI