Ne përpiqemi që t’ju ndihmojmë per te minimizuar kostot dhe rrezikun, ndërsa maksimizoni rendimentin dhe vlerat e biznesit tuaj.

BTC Albania ofron tipe te ndryshme sherbimesh ne nje shkalle globale duke meshuar ne kuptimin e thelle te proceseve te biznesit kombinuar me vitet e eksperiences per te ndertuar dhe manaxhuar infrastruktura komplekse te IT.

Eksperienc disa vjecare Kualifikime dhe certifikime Korrektesi ndaj klientit Shpejtesi ne zgjidhjen e problemeve Prioritet per te gjitha rastet.
ZGJIDHJET DHE SHERBIMET TONA

Këshillim

Ne sjellim nje kuptim te thelle te proceseve te kombinuara te biznesit te kombinuar me disa vite eksperience ne ndertimin e sistemeve te komplikuara IT per tju dhene juve mundesine te bashkoni veprimet e IT me objektivat e biznesit.

Me shume

Dizenjim dhe implementim Infrastrukture

BTC Albania ju ndihmon juve dhe bisnesin tuaj te gjeni menyra inovative per te ulur kostot e infrastruktures. Ju ndihmojme per te konsoliduar, standartizuar, automatizuar dhe virtualizuar infrastrukturen tuaj IT.

Me shume

OUTSOURCING

BTC Outsource Service ofron nje sherbim fleksibel, posacerisht i projektuar per te ndihmuar klientet te permiresojne funksionet IT sipas nevojave te tyre themeltare.Gjithmone afer klientit per te permbushur cdo kerkese te tij.

Me shume