main_banner

 

 

 

 

Kaspersky Home

Produktet Kaspersky per perdorues shtepie jane posacerisht te dizenjuara te sigurojne mbrojtje cilesore dhe pa u shqetesuar kunder viruseve dhe programeve te tjera keqberese gjithashtu edhe mbrojtje kunder sulmeve te hackersave, spam-eve dhe spyware-ve

Kaspersky Small Office

Eshtë projektuar për të siguruar mbrojtje efektive nga të gjitha llojet e kërcënimeve të internetit dhe është e lehtë për t’u instaluar dhe përdorur pa mjete administrative të veçanta.

Instalimi i shpejtë dhe i lehtë, me standarte të ndjeshme ju lejojnë të mbroni të gjitha sistemet tuaja pa mundim, duke ju dhënë mundesi të përqëndroheni në drejtimin e biznesit tuaj pa u shqetësuar në lidhje me sigurinë.

Kaspersky Business

Eshte një platformë e cila ofron një koleksion të gjerë të mjeteve dhe teknologjive për t’i mundësuar kompanive të shohin, të kontrollojne dhe të mbrojne të gjitha pajisjet endpoint. Ajo kombinon teknologjitë e saj dhe mjetet në katër nivele, secila prej të cilave shton shtresën e vet të mbrojtjes kundër kërcënimeve kibernetike. Niveli i parë, Core, përmban teknologjine çmim-fituese anti-malware

 

Kaspersky Home

Kaspersky Small Office

Kaspersky Business

NEW! Kaspersky PURE 3.0
Kaspersky ONE
Kaspersky Internet Security 2014
Kaspersky Anti-Virus 2014
Kaspersky Security for Mac
Kaspersky Mobile Security
Kaspersky Password Manager
Kaspersky Tablet Security
Kaspersky Small Office Security NEW! Kaspersky Endpoint Security for Business
NEW! Kaspersky Total Security for Business
Kaspersky Targeted Security solutions

tituslabs

Klasifikimi TITUS

Zgjidhjet qe jep TITUS per dokumentet dhe mesazhet ndihmojne ndërmarrjet të zbatojne politikat e tyre dhe të parandalojne zbulimin e pavëmendshëm të informatave të ndjeshme. Produktet përfshijnë:

TITUS Mobile

është një aplikacion i sigurise se email-it mjaft i lehte e cila mund të izolojë email-et e biznesit dhe të parandaloje përdoruesit te vënë në rrezik informacionet kritike të biznesit.Meso me shume

TITUS SharePoint Security Suite

Zgjidhjet e TITUS për Microsoft SharePoint ofrojnë me shume siguri, etiketimin e dokumentave, konvertimin automatic ne PDF dhe formatin e konvertimit te Office 2007 për organizatat që përdorin dosje me dokumenta SharePoint dhe listat. Produktet përfshijnë:

  • Metadata Security per SharePoint: Kufizon qasjen e dokumentave në SharePoint bazuar në vetitë e dokumentit ne metadata.
  • Document Policy Manager per SharePoint: Rrit ndërgjegjësimin e informatave të ndjeshme në Microsoft SharePoint duke aplikuar automatikisht etiketa vizuale në dokumentet ekzistuese dhe të reja.
  • Document Converter per SharePoint: Converton dokumentat Word, Excel dhe PowerPoint ne SharePoint ne formatin Office 2007 .

CYBEROAM

cyber
Cyberoam ofron mbrojtje të plotë me nje varg pajisjesh UTM, pajisje te menaxhimit te centralizuar, loging te centralizuar dhe zgjidhje per raportime .

Shtresa e 8 e Cyberoam bazohet në politikat e identitetit të ofrojë shikueshmëri të plotë dhe kontroll mbi aktivitetin individual te përdoruesit duke përmbushur kërkesat e pajtueshmërisë rregullatore. Cyberoam siguron Sigurim-Produktivitet- Lidhshmëri, duke ofruar mbrojtje për një gamë të gjere te rrjetit si dhe per WAN duke përfshirë ketu lidhjet Wi-Fi, 3G, WiMAX ne menyre qe te siguroje mbrojtje per IPv6.

SOHO / ROBO Appliances
SMB Appliances
Enterprise Appliances
Virtual Appliances
Security Subscriptions

Cyberoam iView

Overview Open Source Appliances
Overview

 

 

Cisco-Systems

Cisco Systems, Inc.

Eshte lider global ne rrjeta duke ofruar produkte, zgjidhje dhe sherbime qe po ndryshojne menyren si ne punojme, jetojme, luajme dhe mesojme. Cisco hardware, software, dhe sherbimet e saj perdoren per te krijuar Internet-in, per ta bere boten nje vend me te vogel nepermjet teknologjise dhe duke e perdorur per te permiresuar eksperiencat jetesore. Eshte “Rrjeti Njerezor”, nje vend ku te gjithe jane te nderlidhur.

 

 

acronis

Acronis: Një qasje më efektive për menaxhimin dhe mbrojtjen e të dhënave tuaja dhe nevojat e disaster recovery.

Rritja e Virtualizimit, shpërthimi i krijimit të të dhënave dhe mundësitë qe ofrojnë shërbimet cloud kanë sjellë sfida të reja për ruajtjen efektive te backup dhe programe për disaster recovery për  të dhënat kritike.

Acronis mund t’ju ndihmojë të emigroni të sigurt, të mbrojë dhe të riktheje të dhënat kritike kudo që ndodhen në mjediset tuaja fizike, virtuale apo cloud. Me një platforme unike dhe teknologji të brezit të ardhshëm, zgjidhjet e saj të reja janë të dizajnuara për të lehtësuar barrën e menaxhimit dhe të zvogëlojë koston totale të pronësisë, ndërsa përmirëson kohën tuaj të rimëkëmbjes.

 

Mbrojtje per biznese te mesme dhe te medha

 

Platforme e unifikuar per backup, disaster recovery dhe data protection per mjediset heterogjene Windows dhe Linux. Gjeni support per cloud backup, hipervizore te shumefishte, emigrim fleksibel dhe me shume.

 

Mbrojtje per biznese te vogla

 

Backup te thjeshte, te besueshem dhe jo te kushtueshem dhe zgjidhje per disaster recovery per ambjente fizike, virtual dhe cloud per tu kujdesur qe biznesi juaj te jete gjithnje ne pune.

 

Mbrojtje per Home / Home Office

 

PC backup dhe recovery,  ruajtja e te dhenave ne cloud, qasje e te dhenave ne mobile, sinkronizimi i pajisjeve, ndarje e diskut, migrimi i te dhenave, etj. Mbroni jeten tuaj dixhitale me zgjidhjet personale te Acronis.

 

GFI Software eshte pioner i fuqishem, fitues cmimesh per zgjidhje IT per biznese te vogla dhe te mesme- dhe ne i bejme te thjeshta ne perdorim dhe te mundshme per te gjithe. Ne kuptojme sfidat dhe oportunitetet qe ju perballeni. Eshte biznesi yne t’ju ndihmojme te keni sukses, nderkohe qe kurseni kohe dhe para. Ne e mbajme teknologjine te thjeshte aty ku eshte e mundur dhe ofrojme ndihme ekserte dhe burime kur juve ju nevojitet.

 
kis

Juniper Networking

Juniper Networking eshte e angazhuar te ndryshoje arkitekturen e rrjetit te ri. Në zemër të rrjetit të ri është premtimi I tyre për transformimin e ekonomisë dhe rritjen e eksperiencës per rrjetet e klientëve. Juniper ofron një infrastrukturë të lartë-performance per rrjetet ndërtuar në thjeshtësi, siguri dhe transparencë. Ata jane inovativ në mënyre që te fuqizojnë klientët e tyre, partnerët dhe te bashkojne të gjithë në një botë ku te gjithe jane të lidhur.Produktet e tyre dhe teknologjitë drejtojne rrjetet më të mëdha dhe më të kërkuara në botë sot, duke u mundësuar klientëve krijimin e vlerave dhe përshpejtimin e suksesit të biznesit te tyre në tregun e ri, që ndryshon me shpejtësi globale. Ata kane130 ofrues globale te shërbimit, 96 të Fortune Global 100, si dhe qindra federale, agjenci shtetërore lokale dhe qeveritare dhe organizata te arsimit të lartë në të gjithë botën.Juniper ofron një portofol të gjerë produktesh që përfshin routing, switching, sigurinë, përshpejtimin e aplikimit, politika e identitetit dhe kontrollit dhe menaxhimin e projektuar për të siguruar punën e pashoq, zgjedhjen më të mire dhe fleksibilitet të vërtetë, duke reduktuar koston e përgjithshme . Përveç kësaj, përmes partneriteteve të forta të industrisë, Juniper Networks nxit inovacionin per një ekosistem në të gjithë rrjetin. Me shume[/special_tab] [/special_tabs]