Produkte Internet Security per Perdorues te thjeshte

 

 

Per PC & NotebooksPer MacPer Android
<strong>KASPERSKY TOTAL SECURITY-MULTI DEVICE</strong> KASPERSKY TOTAL SECURITY-MULTI DEVICE
Kaspersky Total Security-Multi-Device ofronë sigurinë maksimale për kompjuter, tablet dhe pajisje mobile. Teknologjitë e fundit mbrojnë privatësinë tuaj, paratë , identitetin , fotot dhe familjen kundër viruseve dhe kërcënimeve të tjera në internet.Produkt shumë i lehtë në përdorim.1 Produkt-1 Licensë mbron PC, Mac dhe pajisjet mobile Android.

 

 

Free Trial

 

<strong>KASPERSKY INTERNET-SECURITY</strong> KASPERSKY INTERNET-SECURITY
Kaspersky Internet Security ofron mbrojtje Premium për ju , PC , paratë tuaja dhe familjen . Teknologji të avancuara të mbrojtjes kundër kërcënimeve te bazuara në web dhe viruseve.Gjithashtu mbron identitetin tuaj duke shtuar shtresa ekstra të sigurisë kur jeni duke kryer blerje online apo procese banking.

Free Trial 

 


<strong>KASPERSKY INTERNET SECURITY MULTI-DEVICE</strong> KASPERSKY INTERNET SECURITY MULTI-DEVICE
Kaspersky Internet Security-Multi-Device është mbrojtja jonë Premium më e mirë për Pc, Tablet dhe pajisje mobile.Teknologjitë e sigurisë së këtij produkti ju ndihmojnë të mbroni privatësinë , paratë , identitetin dhe familjen tuaj kundër viruseve dhe kërcënimeve në internet. 1 Produkt – 1 Licensë siguron disa PC , Mac dhe pajisje mobile Android.

 

 

Free Trial

 


<strong>KASPERSKY ANTI-VIRUS</strong> KASPERSKY ANTI-VIRUS
Kaspersky Anti-Virus ofron mbrojtje thelbësore kundër të gjitha llojeve të viruseve.Si mbrojtja kryesore e Pc tuaj , e mbron atë nga viruset më të fundit,spyware,worms e të tjera.Eshtë mbrojtja më e thjeshtë e sigurisë për tu përdorur e cila nuk do tju zhgënjejë kurrë.

 

 

Free Trial

 

<strong>KASPERSKY SAFE-KIDS</strong> KASPERSKY SAFE-KIDS
Kaspersky Safe Kids ju ndihmonë të krijoni rrugë më të sigurta që fëmijët tuaj të eksplorojnë botën dixhitale.Me skedulimin e pajisjeve,përditësimet automatike në rastet e aktiviteteve të dyshuara , zonat e sigurta GPS , gjetja e vendodhjes së fëmijës në kohë reale dhe përmbledhjet e historikut të kërkimeve që fëmija juaj kryen në internet është shumë e lehtë të qëndrosh i lidhur me fëmijët dhe ti sigurosh atyre mënyrën më të lehtë për të qëndruar në internet.

 

 

Free Trial

 


 

<strong>KASPERSKY INTERNET SECURITY PER MAC</strong> KASPERSKY INTERNET SECURITY PER MAC
Kaspersky Internet Security for Mac ju ofron mbrojtje Premium për veprimet dixhitale.Ju ndihmon të mbroni privatësinë tuaj,fëmijët,paratë e më shumë.Teknologjitë më të fundit ju ndihmojnë të mbroheni nga Hackers, ndalon gjurmimin e aktiviteteve që ju kryeni online dhe mbron fëmijët tuaj nga rreziqet që mund të hasen online.Gjithashtu blerjet online ose veprimet banking janë më të sigurta se kurrë me opsionin Safe Money.

 

 

Free Trial

 

<strong>KASPERSKY INTERNET SECURITY MULTI-DEVICE</strong> KASPERSKY INTERNET SECURITY MULTI-DEVICE
Kaspersky Internet Security-Multi-Device është mbrojtja jonë Premium më e mirë për Pc, Tablet dhe pajisje mobile.Teknologjitë e sigurisë së këtij produkti ju ndihmojnë të mbroni privatësinë , paratë , identitetin dhe familjen tuaj kundër viruseve dhe kërcënimeve në internet. 1 Produkt – 1 Licensë siguron disa PC , Mac dhe pajisje mobile Android.

Free Trial

 

<strong>KASPERSKY TOTAL SECURITY MULTI-DEVICE</strong> KASPERSKY TOTAL SECURITY MULTI-DEVICE
Kaspersky Total Security-Multi-Device ofronë sigurinë maksimale për kompjuter, tablet dhe pajisje mobile. Teknologjitë e fundit mbrojnë privatësinë tuaj, paratë , identitetin , fotot dhe familjen kundër viruseve dhe kërcënimeve të tjera në internet.Produkt shumë i lehtë në përdorim.1 Produkt-1 Licensë mbron PC, Mac dhe pajisjet mobile Android.

Free Trial

 

<strong>KASPERSKY SAFE KIDS</strong> KASPERSKY SAFE KIDS
Kaspersky Safe Kids ju ndihmonë të krijoni rrugë më të sigurta që fëmijët tuaj të eksplorojnë botën dixhitale.Me skedulimin e pajisjeve,përditësimet automatike në rastet e aktiviteteve të dyshuara , zonat e sigurta GPS , gjetja e vendodhjes së fëmijës në kohë reale dhe përmbledhjet e historikut të kërkimeve që fëmija juaj kryen në internet është shumë e lehtë të qëndrosh i lidhur me fëmijët dhe ti sigurosh atyre mënyrën më të lehtë për të qëndruar në internet.

Free Trial

 

 

 

<strong>KASPERSKY INTERNET SECURITY PER ANDROID</strong> KASPERSKY INTERNET SECURITY PER ANDROID
Kaspersky Internet Security for Android ofron mbrojtje Premium për pajisjet mobile Android , tablet Android dhe smartphone të tjerë.Ju ndihmonë të qëndroni të mbrojtur kundër kërcënimeve në internet dhe krimit kibernetik përmes pajisjeve mobile.

Free Trial

 

<strong>KASPERSKY INTERNET SECURITY MULTI-DEVICE</strong> KASPERSKY INTERNET SECURITY MULTI-DEVICE
Kaspersky Internet Security-Multi-Device është mbrojtja jonë Premium më e mirë për Pc, Tablet dhe pajisje mobile.Teknologjitë e sigurisë së këtij produkti ju ndihmojnë të mbroni privatësinë , paratë , identitetin dhe familjen tuaj kundër viruseve dhe kërcënimeve në internet. 1 Produkt – 1 Licensë siguron disa PC , Mac dhe pajisje mobile Android.

Free Trial

 

<strong>KASPERSKY TOTAL SECURITY MULTI-DEVICE</strong> KASPERSKY TOTAL SECURITY MULTI-DEVICE
Kaspersky Total Security-Multi-Device ofronë sigurinë maksimale për kompjuter, tablet dhe pajisje mobile. Teknologjitë e fundit mbrojnë privatësinë tuaj, paratë , identitetin , fotot dhe familjen kundër viruseve dhe kërcënimeve të tjera në internet.Produkt shumë i lehtë në përdorim.1 Produkt-1 Licensë mbron PC, Mac dhe pajisjet mobile Android.
Free Trial

 

<strong>KASPERSKY SAFE KIDS</strong> KASPERSKY SAFE KIDS
Kaspersky Safe Kids ju ndihmonë të krijoni rrugë më të sigurta që fëmijët tuaj të eksplorojnë botën dixhitale.Me skedulimin e pajisjeve,përditësimet automatike në rastet e aktiviteteve të dyshuara , zonat e sigurta GPS , gjetja e vendodhjes së fëmijës në kohë reale dhe përmbledhjet e historikut të kërkimeve që fëmija juaj kryen në internet është shumë e lehtë të qëndrosh i lidhur me fëmijët dhe ti sigurosh atyre mënyrën më të lehtë për të qëndruar në internet.

Free Trial