Faqe Interneti Profesionale

Ndertoni faqen tuaj te internetit

Faqja internetit eshte mjeti me i rendesishem per te krijuar nje prezence te tregtueshme ne web. Eshte themeli i cdo strategjie ne web. Faqja juaj ne internet eshte shtepia e markes ne web. Website qe cdokush mund ta vizitoje per fakte te update-uara, informacion, oferta. Ekuivalenti online i nje karte biznesi.

Faqe interneti

Website juaj eshte zyra juaj online, qendra e aktivitetit te biznesit tuaj.

Pikerisht nga kjo thenie marrin spunto edhe tekniket tane te ndertimit te faqeve online te bizneseve te ndryshme. Te kesh nje faqe interneti profesionale do te thote te jesh i mireperfaqesuar ne boten dinamike te web-it. Padyshim qe kjo e ve ne qender te vemendjes biznesin tuaj.

Deshironi nje faqe interneti profesionale, te ndertuar nga eksperte? Te jete e pershtatshme per cdo pajisje; desktop, smartphone apo tablet? Ju e dini qe jeni ne vendin e duhur.Na besoni per nje faqe interneti profesionale te personalizuar sipas profilit tuaj. Ju sigurojme qe nuk do te pendoheni.

Paketat baze te BTC Design

STANDART
12000L
-Faqe dinamike te bazuara ne CMS
-Dizenjim Banner
-Numri nenfaqeve 5
-Forme kontakti
-Galeri foto
PROFESIONALE
23000L
-Faqe dinamike bazuar ne CMS
-Numri nenfaqeve 15
-Dizenjim Banner / Logo
-Galeri foto
-Forme kontakti
-Asistence ne cdo kohe
E-COMMERCE
30000L
-Faqe dinamike bazuar ne CMS
-Produkte pa limit
-Dizenjim Banner
-Menaxhim nga user
-Asistence
-Forme kontakti
-Newsletter
-User

 

 

Njihuni me disa nga punimet tona si website por gjithashtu dhe template te perdorura per Email Marketing . Ne ju vijme ne ndihme gjithashtu me fushata Email te sherbimeve qe ju ofroni.Cdo template dizenjohet per tu pershtatur me logon dhe identitetin e kompanise suaj.

 

 

 

 

Na kontaktoni permes formes se meposhtme per cdo pyetje apo per te prenotuar nje nga paketat e afishuara ne website