Kaspersky Endpoint Security for Business

 

icon-3810-278640 icon-3910-278639 icon-4010-278641 icon-4110-278638
CORE

Endpoint Security for bussines

Anti-Malware e thjeshtë për tu menaxhuar

Me shume
SELECT

Endpoint Security for bussines

Mbrojtje dhe kontroll në të cdo endpoint

Me shume
ADVANCED

Endpoint Security for bussines

Kombinim i sigurisë IT dhe eficencës IT

Me shume
TOTAL

Endpoint Security for bussines

Zgjidhja e fundit e sigurisë për biznesin

Me shume

 

         Cili produkt eshte me i pershtatshem per biznesin tuaj?

Core Core
Select Select
Advanced Advanced
Total Total

Menaxhim i unifikuar i konsolës

Anti-malware për Workstation

Anti-malware për Fileserver

Siguri për mobile

Kontroll (App,Pajisje &Web)

 Enkriptim

Menaxhim Sistemi

Siguri në Email

Siguri në portat e rrjetit

Siguri në bashkpunimë

Core

Endpoint Security for
Business

Select

Endpoint Security for
Business

Advanced

Endpoint Security for
Business

Total

Endpoint Security for
Business

Free Trial Free Trial Free Trial Free Trial