Kaspersky Security Solutions per Kompani

 

Endpoint Security
endpoint-security-ico10-287368

Me shume

Virtualization Security
enterprise-virtualization-ico10-287363

Me shume

Mobile Security
enterprise-mobile-ico10-287365

Me shume

Anti Targeted Attack
anti-apt-ico10-287223

Me shume

DDoS Protection
enterprise-ddos-ico10-287361

Me shume

Security Intelligence Services
threat-intelligence-ico10-287367

Me shume

Security for Data Centers
data-center-ico10-287362

Me shume

Fraud Prevention
fraud-prevention-ico10-287366

Me shume

Industrial CyberSecurity
enterprise-industrial-ico10-287364

Me shume
Endpoint SecurityVirtualization SecurityMobile SecurityAnti Targeted AttackTab titleSecurity Intelligence ServicesSecurity for Data CentersFraud PreventionIndustrial CyberSecurity
Mbrojtje e integruar kunder rreziqeve te njohura,panjohura dhe te avancuara qe gjenden ne internet
Mbrojtje per te gjithe mjediset virtuale te krijuara
Mbrojtje e avancuar,menaxhim dhe kontroll per smartphone dhe tablet
Mbrojtje ndaj sulmeve te targetuara dhe kercenimeve te avancuara
Mbrojtje totale kunder cdo sulmi DDoS
Mbrojtje ndaj sulmeve me inteligjente
Dizenjimi instrumenteve speciale per te gjitha llojet e te dhenave
Mbrojtje e veprimeve bankare online dhe blerjeve online
Mbrojtje e specializuar per komplekse industriale