Kaspersky Small Office Security 4


  • Mbron Laptop, Desktop dhe Server nga cdo malware.Thjeshtezon sigurine-perfshine menaxhim remote.
  • Shton siguri ekstra per transfertat bankare online dhe pagesat online.  
  • Mbron pajisjet Android – permes teknologjise se fundit.
  • Ndalon kalimin e informacioneve te kompanise tek personat te pa autorizuar.    
  • Mbron bizneset nga sulmet phishing dhe risqet e tjera ne rrjet.

 


 Kaspersky Endpoint Security for Business

icon-3810-278640 icon-3910-278639 icon-4010-278641
 CORE  SELECT    ADVANCED

Endpoint Security for Business

 

Endpoint Security for Business

 

Endpoint Security for Business

 

Mbrojtje e vleresuar per heterogeneous IT Mbrojtje Endpoint, kontroll & siguri mobile World-class Siguri – Menaxhim i zgjeruar IT
Me shume   Me shume   Me shume

 

Cili produkt eshte me i pershtatshem per biznesin tuaj?

 

 

 

Kaspersky
Small Office Security
Kaspersky Endpoint
Security for Business
Core
Kaspersky Endpoint
Security for Business
Select
Kaspersky Endpoint
Security for Business
Advanced
NUMER PC/WORKSTATION 50 maximum 150 maximum No maximum No maximum

Windows and Mac PCs

Windows File Servers

Windows Desktops

Linux File Servers

Linux Desktops

Android Phones and Tablets

iOS and Windows Phones and Tablets

 PERFSHINE

 Award-Winning Anti-Malware

Asistence Cloud-Mbrojtje në kohe reale

 Anti-Spam

Identifikon dhe ndalon email-et spam

 Password Manager

Ju duhet të kujtoni vetëm 1 password

 Anti-Phishing

Identifikon faqe ne web qe vjedhin informacione

 Safe Money

Mbrojtje për veprimet bankare online

 Data Back-up

Ruan të dhënat përmes Back-up

 Web Controls

Ruan punonjësit 

 Applications and Device Controls

Krijon Whitelist

 MDM/MAM

Menaxhimi mobile dhe aplikacioneve

 Web Console

Menaxhon sigurinë online kudo që ndodheni

File-Level Encryption

 Full-Disk Encryption

 Vulnerability Assessment and Patch Management

 Systems Management

Security Center

Administim dhe kontroll i funksionaliteteve

 E thjeshtëzuar  Standart IT profesional   Standart IT profesional  Standart IT profesional

 Kerkesat :

 Server i dedikuar per te hostuar Security Center

 ✔  ✔

Aftesi profesionale për ta instaluar/përdorur

 ✔  ✔