Sherbime

BTC Albania jep këshilla mbi gjithcka, nisur nga manaxhimi i informacionit, konsolidimi i infrastrukturës, projektim dhe implementim i infrastrukturave IT, arkitektura backup-i dhe ruajtje informacioni etj.

Me shume

Produkte

BTC Albania ofron produkte nga të mëdhenjtë e Teknologjise së Informacionit si hardware dhe software. Produktet tona janë në fusha të ndryshme si…

Me shume

Suport

– Suport për produktet – Pyetje Përgjigje (FAQ) Shkarko Kaspersky Internet Security for Android  boxshot_kisa_2017_mini_140x199px